• JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator
 • JoomlaWorks Simple Image Rotator

BelépésCímlap
Kerékpártúra PDF Nyomtatás E-mail
2015. november 15. vasárnap, 08:05

Kerékpártúra

 

Egy pályázat keretében az iskola lehetőséget kapott kerékpártúrák lebonyolítására. Szűcsné Hajdu Márta tanárnő, Sebestyén Attila tanár úr és jómagam lelkesen láttunk hozzá a szervezéshez. Az úti cél előre meghatározott volt.

Bővebben...
 
Huzella Péter PDF Nyomtatás E-mail
2015. november 14. szombat, 12:24

„A költészet örök”

 

 

 

Gyermekkorunk kedvenc dalai csendültek fel 2015. szeptember 14-én iskolánk udvarán. A TÁMOP 3.1.4. C pályázat keretében a közösségi rendezvények újabb állomásaként az iskolába érkezett egy Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész, a Magyar Versmondók Egyesületének örökös tagja.

Bővebben...
 
Faültetés 2015 PDF Nyomtatás E-mail
2015. november 14. szombat, 12:22

DSCN8316

 

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven az első osztályosok októberben fát ültettek a következő 8 év jelképeként. (Köszönet Mező Ferencnek, aki minden évben biztosítja nekünk a facsemetéket.)

 
Csúszda PDF Nyomtatás E-mail
2015. november 14. szombat, 12:17

DSCN7876

 

 

A projektzáró napon csúszda és trambulin várt a gyerekekre. Vidáman, felszabadultan csúsztak, másztak, ugráltak izgő-mozgó diákjaink. (Köszönjük Pelsőczi Zsoltnak a felajánlást.)

 
Pályaválasztás 2015 PDF Nyomtatás E-mail
2015. november 14. szombat, 12:11

Pályaválasztás előtt

„Dönts jól, a jövőd a tét!” címmel került megrendezésre immár 16. alkalommal a 8. osztályosok pályaválasztását segítő kiállítás. A pályaválasztási kiállításon iskolánk 8. osztályos tanulói is részt vettek, ahol mintegy 67 intézmény (szakképző intézet, gimnázium, szakközépiskola, nyelviskolák) mutatta be és tájékoztatta diákjainkat a továbbtanulási lehetőségekről, a felvételi feltételekről és magáról az iskolai képzésről. Reméljük, a részvétellel segíteni tudtuk gyermekeink továbbtanulását, hiszen életük egyik legnagyobb döntése előtt állnak.

Fohsz Gyöngyvér osztályfőnök

Bővebben...
 
Szabyest, Children of Distance PDF Nyomtatás E-mail
2015. november 14. szombat, 12:05

„VÉGE”

 

A TÁMOP 3.1.4. C pályázatunk utolsó közösségi rendezvényére szeptember 29-én került sor. Két sztárfellépő is érkezett hozzánk: Szabyest és a Children of Distance. Szabyest az egyik legismertebb netceleb. Ő írja a dalait, felveszi azokat, sőt klipet is készít. A Children of Distance hiphop, pop csapat is hódít a youtube-on. A VIVA COMET-en elnyerték az „Év csapata” címet. Nagy népszerűségnek örvendenek a fiatalok körében, így nem csoda, hogy tanulóink izgatottan várták őket.

Bővebben...
 
Szatmári körút PDF Nyomtatás E-mail
2015. november 14. szombat, 11:59

Jutalomutazás

 

„Köszöntünk Kék” címmel vetélkedősorozat jelent meg a KÉKI KÖRKÉP számaiban. Ezeket fejtettük meg a MÉDIA SZAKKÖRÖSÖK és a hetedikes lányok csapatával. A finom jégkrém mellett azt kaptuk jutalmul, hogy egy kiránduláson vehettünk részt az önkormányzat buszával.

Mi ezt az alkalmat arra használtuk fel, hogy megyénk nevezetességeit megismerjük.

Bővebben...
 
Aerobik Szentgyörgyi Rómeóval PDF Nyomtatás E-mail
2015. november 10. kedd, 10:36

Aerobik Szentgyörgyi Rómeóval

                                                            

A TÁMOP-3.1.4.C pályázat keretein belül 2015.09.23-án iskolánkba látogatott Szentgyörgyi Rómeó, a 90-es évek legendás aerobik csapatának, a Pécsi Sasoknak az egyik tagja. A Pécsi Sasok 1998-ban egyedülálló módon mind a négy aerobik világszövetség világbajnoki címét elnyerte, és ezzel egész Magyarországon, sőt a nagyvilágban is hihetetlen népszerűségre tett szert. Szentgyörgyi Rómeó a profi sportkarrierje befejezését követően sem fordult el a sportágától, az aerobiktól. Az egykori Pécsi Sasok tagokkal karöltve egyesületet alapítottak, ahol próbálják tudásukat átadni a felnövő nemzedéknek. 

Bővebben...
 
Atlétika verseny 2016 PDF Nyomtatás E-mail
2015. november 03. kedd, 17:36

Atlétika verseny 2016

 

 

2016. október 7-én iskolánk részt vett az évenként megrendezésre kerülő Nyírbogdányi nagykörzeti atlétikaversenyen. Az eseményre tíz iskola nevezett: Buj, Ibrány, Demecser, Beszterec, Tiszabercel, Gégény, Paszab, Nyírbogdány, Nyírpazony. A verseny a nyírbogdányi iskola atlétika pályáján és a futballpályán került megrendezésre. A gyerekek két korcsoportban (2001-2002 és 2003- 2004) és öt versenyszámban mérték össze tudásukat. Az intézményünket idén 13 tanuló képviselte: Oláh Barbara, Gazsi Dorina, Kántor Fanni, Rózsa Benjámin, Bilecz Máté, Simon Norbert, Tóth Patrik, Jámbor Zoltán, Berki Márkó, Berki Attila, Csikós Krisztián, Novák Krisztián és Pauliska László. A versenykörülmények és az időjárás is tökéletes volt, így minden feltétel rendelkezésünkre állt a színvonalas versenyzéshez. A gyerekek profi hozzáállása és a kemény munka meghozta az eredményét, a verseny végén 8 éremmel térhettünk haza, ezzel az összesített éremtáblázaton a 2. helyen végeztünk. A kiváló eredmények nagymértékben növelték a gyerekek motivációs bázisát és önbizalmát. Remélhetőleg a jó példa ragadós lesz, és egyre többen választják majd a versenyzéssel járó aktív életmódot.

                                                                                                             

Éremtáblázat

Név

Versenyszám

Érem

Gazsi Dorina

60m

bronz

Rózsa Benjámin

Kislabdahajítás, távolugrás

arany, ezüst

Kántor Fanni

80m, 800m

ezüst, bronz

Novák Krisztián

800m

bronz

Pauliska László

80m, távolugrás

ezüst, arany

 

Molnár Zoltán testnevelő

 
KRESZ-oktatás iskolánkban PDF Nyomtatás E-mail
2015. november 03. kedd, 17:34

KRESZ-oktatás iskolánkban

 

Iskolánk újból TÁMOP pályázatot nyert, melynek keretében tanulóink kerékpártúrákon és KRESZ-oktatáson vehettek részt. A KRESZ órák során megismerhették a kerékpározás szabályait, pozitív élettani hatásait, a kötelező és ajánlott felszereléseket, a kerékpárok időszakos és napi karbantartási munkáit, a fontosabb táblák jelentését, valamint elemeztünk különböző közlekedési helyzeteket. Az elméleti anyagot egy gyakorlati foglalkozással zártuk, ahol a gyerekek megmutathatták, mennyire tudják a gyakorlatban alkalmazni tudásukat. Ezen ismeretek elsajátításával abban reménykedünk, hogy tanulóink felelősségteljesebben és balesetmentesen közlekednek a jövőben.

 

Fohsz Gyöngyvér tanárnő

 
Papírgyűjtés PDF Nyomtatás E-mail
2015. november 03. kedd, 17:30

Papírgyűjtés

 

A Diákönkormányzat ebben az évben is papírgyűjtő versenyt hirdetett meg az osztályok között. A szülők, gyerekek és tanárok most sem tétlenkedtek, hozzájárultak a gyűjtéshez. Az elszállított papír árát visszafordítjuk a diákokra. Ebből a pénzből kerül megvásárlásra a két jutalom torta, melyet a legtöbbet gyűjtők osztálya kap és természetesen apró édességgel ismerjük el azoknak is a munkáját, akik hozzájárultak a gyűjtéshez. Sőt, a gyermeknapi meglepetést is ebből szoktuk finanszírozni.

papírgyűjtés

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

10. oldal / 17
Copyright © 2024 Kéki Petőfi Sándor Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola. Minden jog fenntartva.

Névnap

Ma 2024. június 17., hétfő, Laura, Alida és Alina napja van. Holnap Arnold és Levente napja lesz. Sok boldogságot kívánunk!

Iskolánk névadója

Szavazás

Miből szeretnétek többet látni weboldalunkon?
 

RSS link