Címlap
Asztalitenisz verseny PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. október 06. szombat, 16:32

2012. szeptember 22-én a Kék Se asztalitenisz szakosztálya asztalitenisz versenyt szervezett az általános iskola 3-8. évfolyama számára.

A verseny célja a sportág népszerűsítése, tehetségek felkutatása mellett sportolási lehetőség biztosítása szervezett keretek között. A 16 indulóból a selejtezők után a nyolcas döntőbe jutottak: László Ákos, László János, Varga József, Vass Dávid, Horváth Alex, Nyerges Bálint, Csikós Krisztián, Beri Máté. Közülük a legjobb 4 közé jutott: Varga József, Vass Dávid, Nyerges Bálint és Horváth Alex. A döntőbe jutottak színvonalas mérkőzései után a végeredmény a következő lett:

 

 

I. helyezett:        Nyerges Bálint
II. helyezett:        Horváth Alex
III. helyezett:        Varga József

Az I-III. helyezettek részére Tóth Tibor asztalitenisz szakosztályvezető érmet és oklevelet nyújtott át. Gratulálunk a nyerteseknek! Köszönjük minden indulónak a fegyelmezett hozzáállást és a részvételt. Látva az érdeklődést, szeretnénk a jövőben is hasonló versenyeket rendezni.

Tóth Tibor

asztalitenisz szakosztályvezető

ui:  Köszönöm a Kék Se asztalitenisz szakosztályának és vezetőjének, hogy sportolási lehetőséget biztosítottak iskolánk tanulói számára, és megszervezték a versenyt.

Hegyes Szilvia

 

További képek a Fotógalériában!


Oldal megosztása

Módosítás dátuma: 2012. október 06. szombat, 18:14
 
Copyright © 2024 Kéki Petőfi Sándor Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola. Minden jog fenntartva.

Névnap

Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz. Sok boldogságot kívánunk!

Iskolánk névadója

Szavazás

Miből szeretnétek többet látni weboldalunkon?
 

RSS link