Címlap
Tanévnyitó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. szeptember 04. kedd, 16:05

 

Intézményünk 2012. augusztus 31-én délután tartotta tanévnyitó ünnepségét. A megnyitó előtt ingyenes bábelőadásra vártuk a gyerekeket. A VIDOR fesztivál keretében a Figurina Animációs Kisszínpad Grimaszok címmel sajátos módon mutatott be 4 közismert mesét.

Ezt követően Hegyes Szilvia igazgatónő köszöntötte a diákokat, szülőket, pedagógusokat. Mielőtt ismertette a 2012/2013-as tanév törvényi változásait, bemutatta iskolánk honlapját, melyet Sváner Zsolt készített. Az elmúlt tanév eseményeiből láthattunk egy profi módon összeállított rövid bemutatót, mely felkeltette mindenki érdeklődését. Mérföldkő ez iskolánk életében.  A honlapunkon adunk majd hírt mindennapjainkról.

 

 

A törvényi változások miatt a fenntartó úgy döntött, hogy 2012. augusztus 31-én megszűnik a Petőfi S. Ált., AMI és Óvoda. Szeptember 1-től a Petőfi Sándor Általános és AMI, valamint a Mesekert Óvoda külön-külön, önállóan folytatja oktató-nevelő munkáját. Az óvodának sok sikert, jó munkát kívánunk.

Szabó Dóra és Beri Alex 2. osztályos tanulóink szavalata után az elsőseinket hivatalosan is az intézmény diákjaivá fogadtuk. A legnagyobbak, a nyolcadikosok adták át a legkisebbeknek az iskola nyakkendőjét, sálját, a tanító nénik pedig átvették az óvó néniktől őket.

A tantestületben is változások történtek. Sebestyénné Kiss Magdolna tanárnő visszatért, Pelsőczi Zsoltné angolt, Rozalek Henrietta németet, Tóthné Dragonya Erika pedig, mint óraadó, informatikát fog tanítani a következő tanévben.

2012. szeptember 1-jén életbe lép a Köznevelési törvény, így bevezetésre kerül az 1. és az 5. évfolyamon a mindennapos testnevelés. A tankötelezettség a tanuló 16. életévének a betöltéséig tart.

Igazgatónő a mindennapi munkához sok örömet, jó egészséget, a gyermekekben a lehetőségek birodalmának felfedezését, a szülőkben igaz segítőtársakat, velük együtt elért és megélt sikereket, optimizmust, a pedagógustársakkal együtt pedig jó csapatmunkát kívánt, és ezzel megnyitotta a 2012/2013-as tanévet.

 

(A tanévnyitóról készült képek megtekinthetőek a "Fotógalériában".)

 

 

Oldal megosztása

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 04. kedd, 17:39
 
Copyright © 2022 Kéki Petőfi Sándor Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola. Minden jog fenntartva.

Névnap

Ma 2022. január 24., hétfő, Timót napja van. Holnap Pál napja lesz. Sok boldogságot kívánunk!

Iskolánk névadója

Szavazás

Miből szeretnétek többet látni weboldalunkon?
 

RSS link