Címlap
Kaland FUTUROBI játszóházában PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. augusztus 28. kedd, 21:24

Augusztus 17-én a 2012/2013-as tanévet a leendő első osztályosokkal a világ első interaktív, multimédiás ökojátszóházában kezdtük Nyíregyháza-Sóstón. Ez volt az Iskolába csalogató programunk 8. foglalkozása. FUTUROBI, a jövőből érkezett kis robot, aki azért jött, hogy a gyermekek segítségét kérje a Föld megmentésében.

 

A játszóházban érdekfeszítő kalandok, izgalmas és mulatságos helyzetek elevenednek meg és öltenek testet interaktív játékok, multimédiás eszközök segítségével. A gyerekek két szinten, több mint 500 négyzetméteren, fantasztikus környezetben, gyönyörű belső játszótérrel, mászó labirintussal, titkos kuckókkal és izgalmas technikai megoldásokkal (beszélő robottal, kivetített mozgás vezérelt játékokkal, multimédiás csúszdával) találkozhattak, miközben játékos formában tanultak a környezet- és egészségtudatosságról.

Tanulóink izgatottan várták ezt a foglalkozást, amit az is bizonyít, hogy mindössze ketten hiányoztak nyaralásuk miatt. Nem hétköznapi élményben volt részük, felszabadultan szórakoztak és játszottak.

Az Iskolába csalogató programjának összeállításakor még csak álom volt az, hogy a nyár folyamán eljutunk ide. Köszönjük szépen Hegyes Szilvia igazgatónőnek, hogy megteremtette az anyagi lehetőségét ennek. Az álom valóra vált, és 23 kisgyerek hatalmas élménnyel gyarapodott. Továbbá köszönetet mondunk az önkormányzatnak is, hogy térítési díj nélkül rendelkezésünkre bocsátotta az autóbuszt, Mező Feri bácsi pedig feláldozta szabadidejének egy részét, elvitt bennünket.

Az immár első osztályosok nevében ígérem, hogy tanulásunkkal igyekszünk iskolánk jó hírnevét öregbíteni.

 

Ági tanító néni

 

Oldal megosztása

Módosítás dátuma: 2012. augusztus 28. kedd, 21:31
 
Copyright © 2024 Kéki Petőfi Sándor Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola. Minden jog fenntartva.

Névnap

Ma 2024. április 18., csütörtök, Andrea és Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz. Sok boldogságot kívánunk!

Iskolánk névadója

Szavazás

Miből szeretnétek többet látni weboldalunkon?
 

RSS link