Címlap
Megyei angol verseny 2018 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2018. december 25. kedd, 18:26

   Alig kezdődött el a 2018/2019-es tanév, máris a versenyzés izgalmaiban lehetett részük a Kéki Petőfi Sándor Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola angol nyelvet tudó és szerető diákjainak. Hagyományosan a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola szervezésében idén november 23-án került sor a megyei szintű idegennyelvi írásbeli feladatlapos versenyre.

    Ebben a tanévben három megye 29 általános iskolájából közel 400 tanuló nevezett be a rangos megmérettetésre. A több mint két évtizednyi múlttal rendelkező nívós versenyen három tanuló képviselte iskolánkat, akiknek egy 35 pontos tesztet, egy szövegértést mérő feladatot, valamint egy játékos feladatot kellett megoldaniuk. A lelkiismeretes felkészülő munka eredményeképpen iskolánk tehetséges tanulói kimagasló eredményt értek el:

7. évfolyam: Balogh Levente       VII.helyezett

 

8. évfolyam: Beri Alex Szabolcs   I. helyezett


 

    8. évfolyam: Szabó Dóra             VIII. helyezett

 

    A nyolcadikosok közül Beri Alex Szabolcs bizonyult a legjobbnak, így elhozhatta a győztest megillető értékes tárgyjutalmat, valamint a tehetsége elismeréseként járó oklevelet és emléklapot. Nagyon büszke vagyok tanítványaimra, hiszen korcsoportjukban mindhárman bekerültek a legjobb nyolc közé maguk mögé utasítva számos megyei, valamint megyén túli nagyváros iskoláinak tanulóit. Az elért eredmények igazolják, hogy kis iskolákban is tanulnak nagy tehetségek, csak fel kell ismerni és gondozni kell őket!

    Bízom benne, hogy tanítványaim idegennyelv iránti szeretete a jövőben is sikerélményekkel gazdagítja majd őket!

 

Szívből Gratulálunk!

Pelsőczi Zsoltné tanárnő

Módosítás dátuma: 2018. december 25. kedd, 18:37
 
Copyright © 2023 Kéki Petőfi Sándor Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola. Minden jog fenntartva.

Névnap

Ma 2023. február 04., szombat, Ráhel és Csenge napja van. Holnap Ágota és Ingrid napja lesz. Sok boldogságot kívánunk!

Iskolánk névadója

Szavazás

Miből szeretnétek többet látni weboldalunkon?
 

RSS link